Trouwen op Le Roc Foucaud,


Waarom trouwen op Le roc Foucaud, wij Robert en Anja zijn naar Frankrijk gegaan om een missie, visie en doel te verwezenlijken.


Ons doel was en is nog steeds, dat we een steentje kunnen bijdragen aan mooie momenten in een leven van iemand, een koppel of een groep.


In eerste instantie hebben wij niet aan trouwerijen gedacht. We zijn naar Frankrijk vertrokken en hebben Le roc Foucaud gekocht om het open te stellen voor rouw-en verlies verwerkingsweken, eenouderweken en spirituele weken' Omdat het te zwaar om dit het gehele jaar te doen, verhuren wij het veel aan Franse families, orkesten, groepen etc. Van een bruiloft op ons domein zijn we erg van gecharmeerd geraakt.


Families die elkaar misschien niet zo goed kennen en hier na een paar dagen al een mooie hechte familie zijn. De energie, de locatie, het samen zijn voor een week of een weekend, maakt dat het onvergetelijk wordt voor het bruidspaar, maar ook voor de familie en vrienden is het een onuitwisbare mooie herinnering. Le roc Foucaud is een landgoed, een domein dat je alleen kan omschrijven als je het hebt ervaren en dan nog blijft het lastig om te zeggen wat je hebt ervaren en waarom het zo goed voelt om er te zijn. Als je een bijzonder bruiloft wilt met je familie en vrienden op Le roc Foucaud neem dan even contact met ons op, om te vertellen wat jou idee is van de mooiste dag van je leven.


Met warme groet,

Anja Veenma en robert schipper