Trouwen op Le Roc FoucaudWilt u uw bruiloft op een unieke manier gaan vieren, dan bent u op Le Roc Foucaud op het juiste domein: statig, romantisch, apart én de ruimte en mogelijkheid om er uw eigen invulling aan te geven. Een trouwdag precies zoals u zelf in gedachten heeft.


Onze koks zijn in staat tot voor 100 mensen een geweldig feestmaal te organiseren te prepareren en te presenteren. Onze keuken is goed geequipeerd.
Wilt u in de tuin u feest geen probleem. Bijna alles is mogelijk, inoverleg. We willen graag deze zorgen uit u handen nemen. Goed te weten dat we zeer schappelijk barprijzen hebben.


Door de verschillende plekjes op het ruim 4 ha. grote domein zijn er voor elk feest mooie mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om onder de indrukwekkende 200 jaar oude plataan te trouwen. Of op het eiland, binnen de halve cirkel van bomen, die een bijzonder sfeervolle ceremoniële plek omzomen. De grote feestzaal met openslaande tuindeuren is voorzien van een geluids- en lichtinstallatie, bar en een podium met diverse muziekinstrumenten.
Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten aan lange tafels. Op Le Roc Foucaud kan uw festiviteit zo een persoonlijk tintje krijgen.

Om het nog groter aan te pakken hebben we een grote feesttent, 10 x 5 m met een houten dansvloer. Verder een tent van 6 x 4 m. Ook hebben we witte stoelhoezen of grote ronde tafels om je feest nog meer compleet te maken (niet bij de prijs inbegrepen). U heeft verder ter beschikking; een grote feestzaal van ca. 200 m2 met bar, eventueel een geluidsinstallatie met lichtshows. Deze multifunctionele zaal heeft veel mogelijkheden en is voorzien van tafels en stoelen voor max. 100 personen


Le Roc Foucaud heeft in totaal 60 bedden in 24 kamers. Ieder bed is al voorzien van linnengoed. U kan het domein huren en dan organiseren en verzorgen wij - uiteraard in samenspraak met u - het volledige feest. Indien u alles zelf wilt doen, is dat ook mogelijk.


Als toefje op uw bruidstaart is onze bruidssuite te huur. Een fraaie, rustige grand suite met een mooie slaapkamer, eigen badkamer met toilet en een sfeervolle huiskamer met minibar en panoramisch uitzicht over het domein. (niet bij de prijs inbegrepen). Wilt u eens een kijkje komen nemen? Of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op, wij verzorgen met veel plezier uw feest.